Despre noi

Credo-ul nostru

Suntem una dintre cele mai inovatoare  și moderne turnătorii în fontă: transformăm ideile și nevoile clienților noștri în produse de calitate pe care aceștia le vor folosi pentru o viață.

Folosim tehnologia de ultimă generație îmbinată cu know-how-ul unora dintre cei mai experimentați profesioniști din domeniu pentru a depăși orice provocare și pentru a crea produse care îmbină perfect utilitatea cu viabilitatea și rezistența.

Clienții noștri sunt cei care contează, iar produsele noastre durează! 

 

Garanția noastră

Odată ce deveniți clientul nostru, găsim împreună cea mai bună variantă pentru a crea piesele pe care vi le doriți sau pe care le căutați: fie puteți alege din gama de produse predefînite care se regăsesc în catalogul nostru, fie reconstruim piesa dorită, pornind de la modelul pe care ni-l puneți la dispoziție sau de la nevoia dumneavpastră.

Vă vom oferi cele mai fiabile alternative

Vom stabili împreună soluția potrivită

Vom comunica în permanență cu dvs. pentru a vă ține la curent cu statusul comenzii

Vă vom livra comanda în cel mai scurt timp și în condiții depline de siguranță și eficiență 

 

Valorile noastre:

 • Încredere – clienții noștri sunt și partenerii noștri: devenim prima lor alegere pentru produse de calitate turnate în fontă.
 • Respect – tratăm orice comandă cu aceeași responsabilitate și respectul față de nevoia clientului nostru de a primi, într-un timp scurt, produse de calitate.
 • Responsabilitate – ne asumăm atât responsabilitatea față de client, prin calitatea produselor pe care le producem, dar și față de mediu – prin integrarea în fluxul tehnologic a unor echipamente performante, cu eficiență foarte mare și care contribuie la protejarea semnificativă a mediului înconjurător.

 

Povestea noastră:

Călătoria noastră a început în anul 2019 cu o idee: să creăm una dintre cele mai moderne și inovatoare companii din domeniul turnării în fontă din județul Buzău, folosind experiența unora dintre cei mai buni specialiști din domeniu pentru a crea, în special la comandă, o gamă cât mai diversificată de produse de calitate, într-un timp redus.

Am identificat oportunitatea accesării unei finanțări nerambursabile în cadrul unui proiect Star-up Plus finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Capital Uman - POCU: proiectul “ANTREPRENORIAT – Soluție durabilă pentru ocupare" - Beneficiar:  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea. 

Acesta a fost primul pas în transformarea ideii în realitate.

A urmat participarea la cursuri specifice de antreprenoriat, realizarea planului de afaceri și intrarea în competiție pentru a obține fondurile necesare demarării afacerii. Ideea noastră a fost apreciată și proiectul nostru a primit punctaj foarte bun la evaluarea experților.

Din acel moment am început, pas cu pas, să transformăm turnătoria noastră modernă din vis în realitate și să implementăm planul de afaceri:

 • am achiziționat cele mai noi echipamente care să ne permită să creăm în cel mai scurt timp produse de înaltă calitate,
 • am amenajat spațiul pentru a răspunde tuturor cerințelor tehnice și de mediu,
 • am recrutat și angajat cei mai buni experți din domeniu pentru că resursele umane experimentate, alături de tehnologie, reprezintă, din punctul nostru de vedere, cheia succesului.

La 12 luni de la înființare, compania a ajuns să producă lunar 5 tone de produse din fontă, având în portofoliu o gamă variata de tipuri de produse, de la cutii de hidranti până la repere pentru iluminatul public.

Ne aflăm în plină extindere și avem perspective mari în viitor. Pe termen scurt și mediu intenționăm să ne lărgim portofoliul de produse .

 

Ne caracterizează:

Orientarea către client – pentru aceasta comunicăm în permanență cu clienții noștri pentru a putea întelege cât mai bine cerințele și așteptările lor.

Înalta calitate a produselor – pentru aceasta verificăm în permanență materiile prime, precum și produsele finite. Calitatea este asigurată și de experiența echipei noastre combinată cu tehnologia de ultimă generație.

Dinamismul și determinarea  - facem tot ce ne propunem și găsim cele mai bune căi pentru a ne atinge obiectivele.

 

Avantajele pe care le oferim clienților noștri sunt:

Tehnologie nouă înglobată în produsul finit, ceea ce înseamnă calitate mărită și timp de realizare scăzut;

Nevoi înțelese și transpuse perfect în produsele finite, bazându-ne pe experiența resurselor umane de care dispunem;

Gama diversificată de produse oferite încă de la intrarea pe piață (tipuri de produse care răspund și acoperă din start nevoi diverse ale unor clienți din zone diferite: producători utilaje agricole, firme aducțiuni apă, firme aducțiuni gaze) cu posibilitatea diversificării rapide în funcție de cerințe.

 

Produsele noastre***

Realizăm piese standard sau la comandă pentru:

 • agricultură
 • instalații irigat și aducțiuni de apă
 • infrastructură și aducțiuni de gaze
 • mobilier stradal sau de grădină
 • altele.

 Principalele caracteristici și avantaje ale produselor noastre sunt:

 • calitatea produsului finit
 • înglobarea de noi tehnologii în produsele finite
 • timp de realizare scăzut din momentul primirii comenzii
 • posibilitatea adaptării și personalizării produselor în funcție de cerințele și nevoile clientului, acolo unde standardele/ normele tehnice o permit
 • prețul produselor

 

Cum lucrăm

 Tehnologia pe care o folosim este una nouă, substanțial îmbunătățită față de tehnologia clasică de topire a fontei. Aceasta permite:

 • adaptabilitate la sarcină mare și consum redus;
 • eficiență foarte mare, instalare ușoară și operare simplă;
 • funcții de control automat și protecție față de fluctuațiile de voltaj, supraîncălzire și pierdere de fază;
 • încălzire rapidă și uniformă;
 • nu se elimină mirosuri în timpul procesului de încălzire;
 • timpi de ciclu mai rapizi: căldura poate fi furnizată pe cât de rapid permite materialul, eliminând timpul de difuziune asociat în mod tipic cu tehnologiile de încălzire prin radiație sau convecție;
 • cerințe reduse de spațiu pentru încălzirea prin inducție în comparație cu metodele de încălzire tradiționale;
 • economisirea a 10-30% din energia utilizată pentru producție;
 • utilizarea unei tehnologii de ultimă generație care contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Promovăm principiile orizontale ale Uniunii Europene prin toate activitățile noastre.

Dezvoltarea durabilă. Respectăm mediul, prevederile cu privire la mediu și protejarea sa. Echipa noastră este  informată și instruită cu privire la utilizarea eficientă a resurselor.

Managementul resurselor este unul riguros, în vederea alocării cât mai responsabile a acestora în procesul de producție. Se asigură un consum optim al materiilor prime, inclusiv prin asigurarea unui număr redus de pierderi prin produse neconforme.

 

Adresă

Turnătorie în fontă – Râmnicu Sărat

Contact
Telefon

Telefon: 0726.166.431 / 0761.331.995

Email: gerametproexpert@yahoo.com
Program

Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM
Sambata: 10 AM - 3 PM

Duminica: Inchis

Site realizat si promovat de www.artwebseo.ro.