Turnatorie fonta Brasov

Cauti o turnatorie fonta Brasov? Suntem aici cu cele mai bune servicii astfel incat sa iti putem oferi toate avantajele de care ai nevoie in ceea ce priveste piesele de buna calitate. Iti prezentam mai multe informatii despre diverse proceduri utilizate in prelucrarea fontei.

Turnatorie fonta Brasov – Finisare

Finisare inseamna indepartarea tuturor elementelor in plus care au ramas in urma turnarii. Muchiile, colturile si denivelarile sunt realizate cu ajutorul unor torte taietoare, cu ferastrau de banda sau lame de taiere din ceramica. Pentru unele tipuri de metal aceste imperfectiuni pot fi indepartate prin ruperea lor de pe piesa cu un ciocan cu rindea sau cu un utilaj special conceput in sensul acesta. Toate elementele abrazive de obicei indepartate folosind o metoda de taiere, dar unele metode mai noi de indepartare a riser-ului folosesc utilaje de tip knockoff, cu modele speciale incorporate in geometria gatului inaltator, care permit ca imperfectiunile sa se desprinda din locul potrivit.

Sistemul de ingradire necesar pentru a produce piese prin turnare intr-o matrita produce metalul ramas care poate depasi 50% din metalul necesar pentru turnarea unei matrite complete. Deoarece acest metal trebuie remodelat pentru a fi folosit ulterior, randamentul unei anumite configuratii  devine o consideratie economica importanta la proiectarea diferitelor scheme de turnare, pentru a minimiza costul excesului de material utilizat, si, astfel, costurile generale de topire.

Tratare termica

Tratarea termica este un grup de procese industriale si de prelucrare a metalelor utilizate pentru a modifica proprietatile fizice, si uneori chimice, ale unui material. Cea mai frecventa aplicatie este cea metalurgica. Tratamentele termice sunt de asemenea utilizate la fabricarea multor alte materiale, cum ar fi sticla. Tratamentul termic presupune utilizarea elementelor calde sau reci, in mod normal la temperaturi extreme, pentru a obtine un rezultat dorit, cum ar fi intarirea sau inmuierea unui material. Tehnicile de tratare termica includ recoacerea, intarirea diverselor elemente sau pentru prelucrari fine. Desi termenul de „tratament termic” se aplica numai proceselor in care incalzirea si racirea se realizeaza in scopul specific al modificarii intentionate a proprietatilor, incalzirea si racirea apar adesea accidental in timpul altor procese de fabricatie, cum ar fi formarea la cald sau sudarea.

In timpul proiectarii avem grija ca toate piesele sa raspunda cerintelor clientului si sa fie de calitate premium. In felul acesta reusim sa obtinem cele mai bune piese turnate, astfel incat fiecare proiect sa fie in mod corect implementat. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru a obtine elementele componente ale proiectului tau, la un nivel de calitate premium.

Adresă

Turnătorie în fontă – Râmnicu Sărat

Contact
Telefon

Telefon: 0726.166.431 / 0761.331.995

Email: gerametproexpert@yahoo.com
Program

Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM
Sambata: 10 AM - 3 PM

Duminica: Inchis

Site realizat si promovat de www.artwebseo.ro.