Turnatorie fonta Buzau

Oferim servicii de turnatorie fonta Buzau cu ajutorul unor utilaje de cea mai buna calitate. Toate componentele care sunt oferite prin procese de turnare, de catre echipa noastra, se ridica la cele mai inalte standarde. In continuare iti explicam si alte etape importante din procesul de turnare.

Turnatorie fonta Buzau - Curatarea suprafetelor

Dupa degajare si tratare termica, nisipul sau alte medii de turnare pot ramane aderente la turnare. Pentru a elimina resturile de mucegai, suprafata este curatata folosind un proces de sablare. Aceasta inseamna ca un material granular va fi propulsat pe suprafata turnarii pentru a elimina mecanic nisipul aderent. Particulele pot fi aruncate cu aer comprimat sau pot fi aruncate cu ajutorul unei roti speciale. Mediul de curatare loveste suprafata de turnare la viteza mare pentru a detasa resturile de matrita (de exemplu, nisip, zgura) de pe suprafata de turnare. Numeroase materiale pot fi utilizate pentru curatarea suprafetelor turnate, inclusiv otel, fier, alte aliaje metalice, oxizi de aluminiu, margele de sticla, coji de nuci, praf de copt si multe altele.

Mediul de sablare este selectat pentru a dezvolta culoarea si reflexiile suprafetei turnate. Termenii folositi pentru a descrie acest proces includ curatarea cu nisip. Peening-ul poate fi utilizat pentru intarirea suplimentara a lucrarilor si finisarea suprafetei.

Finisarea pieselor turnate

Etapa finala in procesul de turnare implica, de obicei, curatarea, slefuirea sau prelucrarea componentei pentru a atinge preciziile dimensionale dorite, forma fizica vizata si finisarea suprafetei optima a.

Indepartarea materialului suplimentar ramas se face de obicei folosind un polizor sau slefuitor. Aceste procese sunt utilizate deoarece ratele lor de indepartare a materialului sunt suficient de lente pentru a controla cantitatea de material care este eliminata. Acesti pasi sunt facuti inainte de orice prelucrare finala.

Dupa slefuire, toate suprafetele care necesita un control dimensional strans sunt prelucrate. Multe piese turnate sunt prelucrate in centrele de frezare CNC. Motivul pentru aceasta prelucrare ca aceste procese au o capacitate dimensionala si o repetabilitate mai buna decat multe procese de turnare. Cu toate acestea, nu este neobisnuit astazi ca piesele turnate sa fie utilizate fara prelucrare.

Sunt si turnarii ofera alte servicii inainte de expedierea produselor distribuite clientilor. Este obisnuit sa fie vopsite piesele turnate pentru a preveni coroziunea si pentru a imbunatati atractia vizuala. In turnatorie asambleaza piesele in masini complete sau subansambluri. De asemenea sudeaza mai multe piese turnate sau metale forjate pentru a forma un produs finit.

Din ce in ce mai mult, procesele de finisare sunt efectuate de catre masini robotizate, care elimina nevoia ca un om sa faca manual fiecare etapa. Masinile pot reduce riscul de vatamare a lucratorilor si aduce costuri mai mici pentru consumabile - crescand totodata productivitatea. De asemenea, limiteaza potentialul de eroare umana si maresc repetabilitatea in calitatea produsului final.

Adresă

Turnătorie în fontă – Râmnicu Sărat

Contact
Telefon

Telefon: 0726.166.431 / 0761.331.995

Email: gerametproexpert@yahoo.com
Program

Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM
Sambata: 10 AM - 3 PM

Duminica: Inchis

Site realizat si promovat de www.artwebseo.ro.