Turnatorie fonta Constanta

Te asteptam cu cele mai bune servicii pentru turnatorie fonta Constanta. Indiferent de proiectul in care urmeaza sa folosesti piesele turnate, cu ajutorul echipei noastre rezultatele vor fi in mod garantat perfecte iar preturile sunt unele foarte avantajoase, deoarece folosim echipamente moderne, optimizand astfel procesul de productie.

Turnatorie fonta Constanta – ce implica turnarea

Turnarea este procesul de fabricatie pe care turnatorii il folosesc atunci cand incearca sa creeze piese in forme specifice dorite. Materialul lichid este turnat intr-o matrita care contine cavitati goale de forma necesara si apoi se lasa sa se solidifice.

Proiectarea buna a matritelor pentru turnarea metalelor incearca sa creeze cea mai simpla matrita posibila pentru a face forma pe care inginerul de turnatorie este insarcinat sa o realizeze. Inginerul sau proiectantul alege metale si metode de turnare care se potrivesc cel mai bine nevoilor proiectului. Apoi creeaza un design bazat pe experienta lor cu materialele date si metodele disponibile in turnatoria unde isi desfasoara activitatea.

Clientul care a comandat aceste piese turnate va trebui sa stie cum se va comporta obiectul din metal turnat atunci cand este lovit; modul in care s-ar putea comporta tine  de diferite conditii de caldura si un anumit nivel de stres. Piesa se va distruge, se va crapa sau se va deforma in timp? Raspunsul la aceste intrebari il va ajuta pe inginer sa determine ce fel de metal este cel mai potrivit pentru fiecare produs in parte.

Modelele metalice pot necesita, de asemenea, un anumit grad de finisare din motive estetice sau mecanice. Inginerul care creeaza proiectarea trebuie sa aleaga metoda de finisare si metoda de turnare potrivite pentru a raspunde acestor cerinte si nevoi. El sau ea trebuie apoi sa creeze un design care sa raspunda in totalitate acestor nevoi. Stiind cum se comporta anumite metale atunci cand este topit in lichid, cum se va comporta in timpul procesului de racire si, odata solidificat pe deplin, este important atunci cand este creat un design. Cunoasterea raspunsurilor la toate intrebarile importante va reduce la minimum problemele pe planul de productie.

Specialistii din echipa noastra sunt atenti la toate aceste detalii astfel incat rezultatele sa fie cele optime de fiecare data. De asemenea, un alt aspect la fel de important este faptul ca datorita experientei echipei noastre, pentru fiecare piesa produsa acordam o atentie deosebita pentru ca tot ceea ce oferim clientului final sa se ridice la cele mai inalte standarde.

Adresă

Turnătorie în fontă – Râmnicu Sărat

Contact
Telefon

Telefon: 0726.166.431 / 0761.331.995

Email: gerametproexpert@yahoo.com
Program

Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM
Sambata: 10 AM - 3 PM

Duminica: Inchis

Site realizat si promovat de www.artwebseo.ro.