Turnatorie fonta Galati

Suntem o turnatorie fonta Galati si putem produce o mare varietate de piese si elemente componente pentru diverse sisteme, inclusiv pentru irgatii si tronsoane de gaze. Echipa nostra de specialisti este mereu gata sa vina in ajutorul tuturor clientilor, cu cele mai bune servicii si produse. Multi oameni sunt constienti ca productia este importanta, dar mult mai putini sunt constienti de cat de importanta este industria de turnare. Este responsabila pentru piesele care alimenteaza viata de zi cu zi, economia si multe alte industrii.

Turnatorie fonta Galati – importanta turnatoriilor

Din 1991, 90% din totalul bunurilor durabile produse in fiecare an includ componente din metal turnat. Acum douazeci si opt de ani, turnarea metalelor era o industrie de 19 miliarde de dolari. De atunci, veniturile sale anuale s-au dublat mai mult de 33,7 miliarde de dolari. Ofera 200.000 de locuri de munca directe si chiar mai multe, indirect prin lantul sau de aprovizionare.

Pentru o industrie dominata in primul rand de intreprinderile mici, turnatoriile au un impact destul de mare.

Piesele turnate din metal fac parte din fiecare autoturism si camion, fiecare masina si motor feroviar, fiecare cladire si fiecare echipament greu folosit pentru constructii si agricultura si multe altele.

Fierul este cel mai folosit metal in viata noastra. Nu numai ca este peste tot in viata noastra de zi cu zi, ci este de fapt peste tot in general. Fierul reprezinta 5% din scoarta terestra, iar unele minereuri contin aproximativ 70% din fier. In plus, aceste minereuri pot fi usor extrase de pe pamant.

Acest lucru inseamna ca fierul este abundent si accesibil, si de aceea este cel mai obisnuit metal turnat sub diverse forme.

O industrie care sustine industria

Aceasta lista , compusa de AFS, include doar industriile care se bazeaza in mod direct pe piesele turnate. Exista si mai multe care se bazeaza indirect pe piese turnate si care nu ar functiona la fel fara ele.

-          Aparare

-          Automotive

-          Constructie

-          Agricultura

-          Industria aerospatiala

-          Petrol si gaze (sectorul energetic)

-          Minerit

-          Cale ferata

-          Infrastructura municipala / de apa

-          Transport

-          Sanatate

Astfel se poate trage cu usurinta concluzia ca turnatoriile joaca un rol esential nu doar pentru confortul din viata de zi cu zi, ci si pentru economie in general. Fara turnatorii, probabil viata unui numar foarte mare de angajati ar fi diferita si multe sectoare industriale nu ar exista sau nu ar fi la fel de eficiente.

Adresă

Turnătorie în fontă – Râmnicu Sărat

Contact
Telefon

Telefon: 0726.166.431 / 0761.331.995

Email: gerametproexpert@yahoo.com
Program

Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM
Sambata: 10 AM - 3 PM

Duminica: Inchis

Site realizat si promovat de www.artwebseo.ro.