Turnatorie fonta Prahova

Cauti cea mai buna turnatorie fonta Prahova? Te asteptam cu cele mai bune servicii, oferite cu ajutorul masinilor performante si tehnologiei de ultima generatie. Cu ajutorul nostru vei reusi cu siguranta sa obtii rezultatele dorite in ceea ce priveste obtinerea pieselor componente prin turnare.

Turnatorie fonta Prahova – rolul turnatoriilor in industrie

Cele mai multe turnatorii sunt companii mici. De fapt, 75% dintre companiile interne care activeaza sub forma de turnatorii opereaza cu mai putin de 100 de angajati. De asemenea, industria a fost intotdeauna asa. In 1991, doar 7 la suta din intreprinderile care realizau piese turnate au angajat mai mult de 250 de persoane.

Aceasta confera o dimensiune si mai mare importantei industriei noastre, deoarece in multe industrii, dimensiunea organizatiei este un simbol pentru succes. Multe intreprinderi mici, locale, lupta pentru a reusi sau pentru a avea un impact mare. Deci, industria de turnare a metalelor este destul de unica in felul in care ajuta intreprinderi locale mici, detinute de familie.

In industria de turnare, totul se refera la proces si la rezultate de calitate. Cum cream un proces eficient? Cum generam rezultate de calitate? Totul se rezuma la inspirarea si instruirea angajatilor de calitate.

La Geramet imbunatatim aceste servicii oferite permanent. Nu numai ca mediul de turnare de zi cu zi necesita o munca eficienta in echipa, dar implicand angajatii in initiative de perfectionare continua, suntem capabili sa-i ajutam sa isi imbunatateasca munca in echipa, gandirea critica si abilitatile de rezolvare a problemelor. Dupa cum puteti vedea din articolele noastre, aceasta industrie este bazata pe inovatie. Acest lucru ramane valabil si astazi pe masura ce continuam sa inspiram idei inovatoare.

Aceasta industrie implica angajati care invata facand si  invata o meserie pe care o pot practica pe viata. Turnatoriile precum geramet ofera numeroase oportunitati angajatilor lor pentru a avansa, a invata alte domenii ale turnatoriei si a se muta in posturi de supraveghere. Angajatii sunt cei care conduc efectiv aceasta industrie si ii permit sa fie atat de importanta.

Procesul de turnare este inerent sustenabil si multe companii sunt implicate in initiative care vizeaza crearea unei schimbari pozitive pentru mediu. Cu toate acestea, industria de turnare a metalelor in ansamblu joaca un rol si mai mare in implementarea schimbarilor pozitive in mediu.

Turnatoriile de fonta sunt importante din numeroase motive. Sustin alte industrii, intreprinderile mici, economia globala, dezvoltarea oamenilor care isi dedica zilnic timpul constructiei industriei si mediului. Germanet este mandra  pentru ca a face parte din aceasta industrie.

 

Adresă

Turnătorie în fontă – Râmnicu Sărat

Contact
Telefon

Telefon: 0726.166.431 / 0761.331.995

Email: gerametproexpert@yahoo.com
Program

Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM
Sambata: 10 AM - 3 PM

Duminica: Inchis

Site realizat si promovat de www.artwebseo.ro.